Σεμινάριο Κανό-Καγιάκ

Δελτία Τύπου ΦΔ Εκδηλώσεις

Ο Φορέας Διαχείρισης σας προσκαλεί στο σεμινάριο Κανό – Καγιάκ που διοργανώνει για την Κυριακή 7 Οκτωβρίου, στα Λουτρά Απολλωνίας και ώρα 10:00π.μ.

Επειδή στη λίμνη Βόλβη πραγματοποιούνται τακτικά αγώνες και προετοιμασίες αθλητών που ασχολούνται με το κανό, το windsurfing, και το kite surfing, ο Φορέας Διαχείρισης επιθυμεί να ενημερώσει τους λάτρεις της λίμνης και των sports για τον κανονισμό λειτουργίας και τις απαγορεύσεις που προβλέπονται σχετικά με την χρήση της λίμνης.

Πέραν της ενημέρωσης από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης, θα γίνει παρουσίαση της τακτικής του κανό από πιστοποιημένους δασκάλους, ενώ θα ακολουθήσουν και δωρεάν μαθήματα κανό μέσα στη λίμνη. Η εκδήλωση θα γίνει στην προβλήτα των Λουτρών Απολλωνίας, όπου θα υπάρχει μπουφές με πρωινό, καφέ και αναψυκτικά, καθώς επίσης θα υπάρχει και χώρος ζωγραφικής και χειροτεχνίας για τους μικρούς μας φίλους.

Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του ο δήμαρχος Βόλβης, κύριος Δ. Γαλαμάτης και ο Πρόεδρος του ΟΠΑΔ Βόλβης, κύριος Δ. Βασιλάκης.

Η λίμνη Βόλβη μας περιμένει!

Ελάτε να γνωρίσετε τον μαγικό κόσμο των sports.

ΠΗΓΗ

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.