Ο ΦΔ Λιμνών Κορώνειας – Βόλβης στο “Αγγέλων Πόλις”

Δελτία Τύπου ΦΔ

Λαγκαδάς,   30/11/2011

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Φορέας Διαχείρισης των Λιμνών Κορώνειας και Βόλβης ενημερώνει ότι από τις 2 Δεκεμβρίου μέχρι τις 6 Ιανουαρίου θα βρίσκεται στο Χριστουγεννιάτικο χωριό «Αγγέλων Πόλις» στη Λουτρόπολη Λαγκαδά.

Για πρώτη χρονιά ο Δήμος Λαγκαδά διοργανώνει την «Αγγέλων Πόλις» όπου μικροί και μεγάλοι μπορούν να επισκεφτούν το Σπίτι του Άη Βασίλη, το Ταχυδρομείο, το Σπίτι του Παραμυθά, το Σπιτάκι των Κατασκευών, το Σπιτάκι της Ζαχαροπλαστικής, το Τρενάκι και τις Γιορτινές Αγορές, και να απολαύσουν πολλές και διάφορες εκδηλώσεις.

Το προσωπικό του Φορέα θα βρίσκεται στο Σπιτάκι των Κατασκευών, κάθε μέρα, 10 με 1 το πρωί με σκοπό την προώθηση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης στα παιδιά. Συγκεκριμένα, οι μικροί μας επισκέπτες θα μπορούν να πάρουν μέρος σε διάφορες δραστηριότητες, να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους στη ζωγραφική και να κατασκευάσουν χειροτεχνίες με περιβαλλοντικό περιεχόμενο.

Σας προσκαλούμε όλους να μας επισκεφτείτε στην «Αγγέλων Πόλις» του Λαγκαδά και να ζήσουμε μαζί την μαγευτική ιστορία των Χριστουγέννων.

Από το Γραφείο Τύπου
Φορέας Διαχείρισης λιμνών Κορώνειας και Βόλβης
Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.