Διοργάνωση έκθεση φωτογραφίας με θέμα: « Τζουμέρκα – Περιστέρι: Δημιουργήματα της Φύσης και του Ανθρώπου

Δελτία Τύπου ΦΔ

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και Χαράδρας Αράχθου ανακοινώνει τη λειτουργία έκθεσης φωτογραφίας, όπου θα παρουσιαστεί στο κοινό της πόλης των Ιωαννίνων τα θαυμάσια και μεγαλοπρεπή δημιουργήματα της φύσης και του ανθρώπου με τα οποία είναι σπαρμένη η προστατευόμενη περιοχή του Εθνικού Πάρκου.

Η έκθεση θα φιλοξενηθεί, από 31 Μαρτίου έως 4 Απριλίου 2014, στο ισόγειο χώρο του Διοικητηρίου της Περιφέρειας Ηπείρου και θα είναι ανοιχτή για όλους, 08.30 -14.00 (τα πρωινά). Παράλληλα, τα δε εγκαίνια αυτής θα πραγματοποιηθούν την πρώτη μέρα (31/3/2014) στον ίδιο χώρο και ώρα 11.00πμ.

Επίσης, την αυτή ημέρα, θα γίνει και η απονομή των βραβείων για τις τέσσερις (4) καλύτερες φωτογραφίες του Α΄ Διαγωνισμού Φωτογραφίας, που διοργάνωσε ο Φορέας μας και είχε θέμα: «Τζουμέρκα: Ταξίδι στο χρόνο και στη φύση των βουνών».

Κλείνοντας με τη φιλοδοξία ότι, η έκθεση θα σας θέλξει και θα σας «τραβήξει» να γνωρίσετε όσο καλύτερα μπορείτε την περιοχή του Εθνικού Πάρκου. Μια περιοχή, πράγματι, τόσο δυσεύρετη στη μεγαλοπρέπειά της. Αλλά και να καταδείξει την ανάγκη που έχουμε όλοι, το Εθνικό Πάρκο να προφυλαχθεί, αποδίδοντας τον απαιτούμενο σεβασμό σε αυτό που αντιπροσωπεύει.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.