Άραχθος – Τζουμέρκα: Οι δρόμοι του νερού και της πέτρας

Δελτία Τύπου ΦΔ

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητας Άρτας, ανακοινώνει τη μεταφορά της ήδη επιτυχημένης έκθεσης φωτογραφίας με θέμα «Άραχθος-Τζουμέρκα: Οι δρόμοι του νερού και της πέτρας», όπως παρουσιάστηκε στο Ζάππειο Μέγαρο το Μάρτιο του 2015, στο κοινό και στους επισκέπτες της πόλης των Αθηνών.

Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 13 Αυγούστου 2016 και ώρα 19.00-21.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Αγνάντων του Φορέα Διαχείρισης στην Άγναντα (κτήριο ΔΕ Αγνάντων, 1ος όροφος – Παλαιό Γυμνάσιο). Η εν λόγω έκθεση θα λειτουργεί έως και το Σάββατο 20 Αυγούστου 2016 από ώρα 10.00-13.00 και 18.00-21.00, στον ίδιο χώρο.

Όσοι βρεθούν στην Άγναντα εκείνο το διάστημα, θα ανταμειφθούν διπλά, τόσο λόγω του κάλους του τοπίου και της φυσικής ομορφιάς της ίδιας της ορεινής περιοχής , αλλά και γιατί θα περιηγηθούν σε ολόκληρο το Εθνικό Πάρκο, μέσα από το φακό των φωτογράφων οι οποίοι αποτύπωσαν και ανέδειξαν στο διάβα τους, τα θαυμάσια και μεγαλόπρεπα δημιουργήματα της φύσης και του ανθρώπου.

Δεν έχετε λοιπόν, παρά να επισκεφτείτε την έκθεση για να ανακαλύψετε και μόνοι σας, την απαράμιλλη φυσική ομορφιά των Τζουμέρκων και του Περιστερίου, του Αράχθου και του Ασπροποτάμου, της παράδοσης και της σύγχρονης ζωής, και γενικότερα όλων των στοιχείων που συνθέτουν το Εθνικό Πάρκο Τζουμέρκων, Περιστερίου και χαράδρας Αράχθου.

rsz_Πρόσκληση_εγκαίνια_έκθεσης_φωτ_Άγναντα

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.