Ειδικές μορφές Τουρισμού – Πεδίο Ανάπτυξης Ελληνογερμανικής Συνεργασίας

Δελτία Τύπου ΦΔ

Την Τρίτη 29 Μαΐου πραγματοποιήθηκε στην Καβάλα η ημερίδα «Ειδικές μορφές Τουρισμού – Πεδίο Ανάπτυξης Ελληνογερμανικής Συνεργασίας».

Τα θέματα που παρουσιάστηκαν αφορούσαν τη μεταφορά τεχνογνωσίας, με βάση τη γερμανική εμπειρία, σε εξειδικευμένα θέματα τουρισμού που ενδιαφέρουν την Ελληνική πλευρά και ταυτόχρονα την επίτευξη διεπαφής αιρετών και στελεχών της αυτοδιοίκησης, επαγγελματιών που ασχολούνται με τον τουρισμό, εκπροσώπων Φορέων, εκπροσώπων επιχειρήσεων, ΑΕΙ, ΤΕΙ, Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, μέσων μαζικής ενημέρωσης, και όλων των ενδιαφερόμενων πολιτών.

Η εκπροσώπηση του Φορέα έγινε από τον Μαρίνο Αγγελίδη, ο οποίος παρουσίασε στην εισήγηση του το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Έβρου, την μεγάλη οικολογική αξία του υγροβιότοπου αλλά και τον σημαντικό του ρόλο στην ανάπτυξη του τουρισμού της περιοχής. Επίσης, παρουσιάστηκαν τα οικοτουριστικά προγράμματα που υλοποιεί ο Φορέας Διαχείρισης.

Η ημερίδα ήταν μια από τις πολλές εκδηλώσεις που διοργανώνονται σύμφωνα με απόφαση της διμερούς Επιτροπής Δημάρχων με σκοπό την προετοιμασία της 3ης Ελληνογερμανικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2012 στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε τις φωτογραφίες

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.