Πρωτοβουλία εργαζομένων του ΦΔ Σχινιά-Μαραθώνα

Δελτία Τύπου ΦΔ

Εμείς, οι φύλακες του ΦΟ.Δ.Ε.ΠΑ.Σ.Μ σας ενημερώνουμε ότι από 25/04/2010 αποφασίσαμε να αναλάβουμε οικονομικά την κίνηση του οχήματος του Φορέα για την καλύτερη προστασία του δάσους του Σχινιά καθώς και φυσικά για όλη την έκταση του Εθνικού Πάρκου, εν’ όψη της έναρξης της αντιπυρικής περιόδου.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, σας παραθέτουμε το ιστορικό.

Είμαστε απλήρωτοι από 1/01/2010. Στις 9/04/2010 , έγινε το πρώτο Δ.Σ του Φορέα υπό την προεδρεία του κ. Αναστασόπουλου, το οποίο έδωσε εντολή στον κ. Πρόεδρο να κάνει τις απαιτούμενες ενέργειες για την εκταμίευση ενός υπολειπόμενου ποσού της τάξεως των 48.000 €, που είχαμε εντολή από το ΕΠΠΕΡΑΑ να εκταμιευθεί για τις πληρωμές των εργαζομένων και την κάλυψη των προστίμων.

Από τις 9/04/2010 μέχρι σήμερα, δεν έχει γίνει καμία ενέργεια για την κάλυψη των αναγκών μας, από μεριά του Προέδρου και φυσικά ούτε κίνηση του οχήματος, το οποίο χρησιμοποιούσαμε για την εποπτεία του Πάρκου. Παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζει και ο διοικητικός τομέας του Φορέα.

Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να κινήσουμε το όχημα με δικά μας χρήματα, όσο φυσικά μπορεί ο καθένας από εμάς να συμμετάσχει, μέχρι να ληφθούν οι απαραίτητες αποφάσεις για την διάθεση οικονομικών πόρων στο Φορέα από τους αρμοδίους.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.