Έκθεση Φωτογραφίας και ελεύθερης έκφρασης για τα 50 χρόνια από την ίδρυση του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς

Δελτία Τύπου ΦΔ Εκδηλώσεις
ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΔΡΥΜΟΥ ΣΑΜΑΡΙΑΣ
Ταχ. Δ/νση: Νικολάου Πλαστήρα 10
Ταχ. Κωδ.: 73134, Χανιά
Τηλ./Fax:  28210 – 45570/28210 – 59777
e-mail: info@samaria.gr
website: http://www.samaria.gr

Το 2012 συμπληρώνονται 50 χρόνια από την ίδρυση του Εθνικού Δρυμού  Σαμαριάς  (ΕΔΣ).

O Φορέας Διαχείρισης του ΕΔΣ, στο πλαίσιο των επετειακών εκδηλώσεων οργανώνει έκθεση φωτογραφίας στο χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Χανίων – Νεώριο Μόρο μεταξύ 31/08/2012 και 06/09/2012, με την υποστήριξη του Eyeland Photography και σε συνεργασία με φωτογραφικές ομάδες της πόλης των Χανίων. Παράλληλα με την έκθεση φωτογραφίας θα γίνονται δεκτά και έργα (άλλες εικαστικές δημιουργίες, ποιήματα…) από πολίτες που θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους για τα Λευκά Όρη.

Οι φωτογραφίες θα κατατίθενται σε ηλεκτρονική ή έντυπη μορφή στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης (Νικ. Πλαστήρα 10, 73134, Χανιά Κρήτης), ή μπορούν να αποστέλλονται στο e-mail του Φορέα Διαχείρισης (info@samaria.gr) μέχρι και την Παρασκευή 17/08/2012. Οι φωτογραφίες πρέπει να έχουν ελάχιστη διάσταση εκτύπωσης 30Χ45 cm. Το υλικό θα συνοδεύεται από το ονοματεπώνυμο του φωτογράφου, πλήρη διεύθυνση, τηλέφωνο και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, τίτλο για κάθε φωτογραφία και τόπο λήψης.

Σκοπός της έκθεσης φωτογραφίας και ελεύθερης έκφρασης είναι να αναδειχθεί η μοναδικότητα του τοπίου και των στοιχείων των Λευκών Ορέων καθώς και η στενή αλληλεπίδραση του ανθρώπου με το ορεινό περιβάλλον του Δρυμού.

Στον ιστότοπο (www.samaria.gr) αλλά και στα γραφεία του Φορέα Διαχείρισης θα αναρτώνται σταδιακά λεπτομέρειες και νέες ενημερώσεις σχετικά με την έκθεση.

Τη δράση υποστηρίζουν το Eyeland Photograhy, o ξενώνας «ΑΛΩΝΙΑ» στον Άγιο Ιωάννη Σφακίων, o παραδοσιακός οικισμός «MILIA MOUNTAIN RETREAT», το κατάστημα «ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ – Φραγκιουδάκης Αντώνιος. Ο.Ε.».  Χορηγοί επικοινωνίας είναι το Δίκτυο FM 91.5, το Γαύδος FM 88.8, o Ant1 97.0 Δυτικής Κρήτης, το STAR FM 97.7, ο Ρυθμός FM 97.4, ο KISS FM 93.2, το περιοδικό «ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ» και το «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ».

Για το Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
ΔΡ. Λυμπεράκης Πέτρος
Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.