Συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς σε έκθεση του Platanias Expo

Δελτία Τύπου ΦΔ

Ο Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς συμμετείχε στην έκθεση που έλαβε χώρα στον Υπαίθριο Εκθεσιακό χώρο – Πολυχώρο “PLATANIAS Exhibition Center” στον Πλατανιά Χανίων από την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2011 έως και την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012.

Κεντρικός άξονας της έκθεσης ήταν η ανάπτυξη δραστηριοτήτων και η προβολή στοιχείων σχετικά με την ιδέα της Αλληλεγγύης, του Εθελοντισμού, του Φυσικού πλούτου της Κρήτης και του Πολιτισμού. Εκτός από τον Εθνικό Δρυμό Σαμαριάς, στον Πολυχώρο φιλοξενήθηκαν ο Θαλασσόκοσμος, οι Γιατροί του Κόσμου, ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «ΟΡΙΖΟΝΤΑΣ», ο Α.Ο. ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ κ.α.

Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και οι υπάλληλοι του Φορέα Διαχείρισης επιθυμούν να ευχαριστήσουν θερμά τους διοργανωτές της έκθεσης για την δωρεάν παραχώρηση περιπτέρου στο Φορέα Διαχείρισης.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες εκφράζονται στους χορηγούς Mema’s flower creations, ΕΤ.ΑΝ.ΑΠ. Α.Ε. – Επιτραπέζιο Νερό ΣΑΜΑΡΙΑ, ΧΙΩΤΑΚΗΣ – Προϊόντα Ζύμης, ΒΙΟ.ΧΥΜ. Α.Ε., “Εν…Κήπω” GARDEN CENTER, IMAGE ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΛΑΜΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε., για τις χορηγίες και την πολύτιμη υποστήριξη που παρείχαν καθ’ όλη την περίοδο συμμετοχής του Φορέα Διαχείρισης στον εκθεσιακό πολυχώρο.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.