Προβολή ντοκιμαντέρ στο Πνευματικό Κέντρο Δοξάτου

Δελτία Τύπου ΦΔ

Την Δευτέρα 4 Ιουλίου πραγματοποιήθηκε η προβολή του ντοκιμαντέρ «Αδάμαστη Φύση» στο Πνευματικό Κέντρο Δοξάτου. Προηγήθηκε παρουσίαση του Εθνικού Πάρκου Οροσειράς Ροδόπης και των δράσεων του Φορέα Διαχείρισης Οροσειράς Ροδόπης (ΦΔΟΡ) από τον Πρόεδρο κ. Σταύρο Κεχαγιόγλου.

Στην συνέχεια με την βοήθεια της ζωγράφου κας Έλενας Γρίβα οι μικροί μας φίλοι ζωγράφισαν εικόνες από το ντοκιμαντέρ που του έμειναν χαραγμένες στο μυαλό τους και κατέπληξαν όλους τους παραβρισκόμενους με τις όμορφες ζωγραφιές τους.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Δήμου Δοξάτου κ. Δημήτρης Δαλακάκης, Δημοτικοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι Συλλόγων του Δήμου Δοξάτου και πλήθος κόσμου.

Μαζί μας παραβρέθηκε και ένας από τους συντελεστές του ντοκιμαντέρ ο κ. Κώστας Βιδάκης. Η εκδήλωση έκλεισε με συζήτηση με το κοινό.

Ο ΦΔΟΡ ευχαριστεί θερμά τον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Δοξάτου για την πρόσκληση που μας απηύθυνε δίνοντας έτσι την ευκαιρία να προβάλουμε το Πάρκο αλλά και να ενημερώσουμε τον κόσμο για τις δράσεις του Φορέα καθώς και για την άριστη συνεργασία όσο αφορά την πραγματοποίηση της εκδήλωσης.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.