Ο ΦΔ Λιμνών Κορώνειας-Βόλβης στην έκθεση “Pollis 2011”

Δελτία Τύπου ΦΔ

Λαγκαδάς, 7/11/2011

Ο Φορέας Διαχείρισης των λιμνών Κορώνειας και Βόλβης, παρευρέθηκε, το Σάββατο 5 Νοεμβρίου στο περίπτερο του νεοσύστατου Δήμου Βόλβης, στα πλαίσια της έκθεσης “Pollis 2011”. Στην έκθεση, η οποία διοργανώθηκε από το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, παρουσιάστηκαν τοπικά προϊόντα του Δήμου, καθώς και οι υπηρεσίες που παρέχονται στους επισκέπτες της λίμνης Βόλβης και των λουτρών της Απολλωνίας.

Ο Δήμαρχος Βόλβης, κύριος Δημήτρης Γαλαμάτης, οι εκπρόσωποι του δήμου, και ο Φορέας Διαχείρισης των λιμνών Κορώνειας και Βόλβης δεσμεύτηκαν να συνεργαστούν για κοινές δράσεις και εκδηλώσεις, με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των κατοίκων της περιοχής. Οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις σχετικά με την προστασία και τη διαχείριση τόσο του Εθνικού Πάρκου, όσο και του περιβάλλοντος γενικότερα, και συμφώνησαν πως η ενημέρωση του κοινού, αναφορικά με τα προβλήματα της περιοχής, είναι εξαιρετικής σημασίας και πρέπει να προωθηθεί.

Ο Φορέας, στα πλαίσια του νέου σχεδίου ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, πρόκειται να συνεργαστεί με τοπικούς φορείς, συλλόγους, υπηρεσίες, σχολεία και άλλες αρμόδιες αρχές προκειμένου να πετύχει ευρεία αποδοχή των δράσεων του.

ΠΗΓΗ

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.