Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου- Συνάντηση εργασίας με τουριστικούς επιχειρηματίες

ΜΜΕ

O Φορέας Διαχείρισης Εθνικών Δρυμών Βίκου – Αώου και Πίνδου διοργανώνει την Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 10.00 π.μ. στο Κέντρο Πληροφόρησης Μαυραναίων (πρώην Δημαρχείο Θ. Ζιάκα), ημερίδα – συνάντηση εργασίας με τους τουριστικούς επιχειρηματίες της περιοχής του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου, με θέμα «Ο Φορέας Διαχείρισης ως παράγοντας οικοτουριστικής ανάπτυξης της περιοχής του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου».

Η ημερίδα αποτελεί την συνέχεια μιας σειράς συναντήσεων, με ομάδες του τοπικού πληθυσμού, στην οποία θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση και συζήτηση για τις προτεραιότητες και τις δράσεις του Φορέα Διαχείρισης στα ζητήματα της προστασίας, διαχείρισης, βιώσιμης ανάπτυξης και ανάδειξης του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου.

Μετά το κλείσιμο της ημερίδας στις 13:30 θα πραγματοποιηθούν, στον χώρο του Κέντρου Πληροφόρησης Μαυραναίων τα εγκαίνια «Έκθεση Γεωλογικών Πετρωμάτων της Βάλια Κάλντα» που διοργανώνει ο Φορέας Διαχείρισης σε συνεργασία με το ΙΓΜΕΜ Δυτικής Μακεδονίας και τη Dr. Annie Rassios. Η έκθεση θα διαρκέσει από τις 21 Σεπτεμβρίου έως και τις 7 Οκτωβρίου 2012.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να απευθύνονται στο Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Πάρκου Βόρειας Πίνδου, στους Μαυραναίους, στο 24620 87563 και στην ιστοσελίδα pindosnationalpark.gr

 

 

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.