[Ημερολόγιο ενός πατέρα] Κέντρο Πληροφόρησης Λίμνης Παμβωτίδας: Κλειστόν!

ΜΜΕ

Κέντρο Πληροφόρησης Λίμνης Παμβωτίδας:


Ώρες λειτουργίας Τετάρτη με Κυριακή 10.00 – 16.00, διαβάζω στη σχετική πινακίδα. Η ώρα ωστόσο είναι 2 το μεσημέρι, είναι Σάββατο (25 Μαΐου) και είναι κλειστά!

Στο τηλέφωνο επικοινωνίας (26510-21834) κανείς δεν απαντά

Το Νησάκι των Ιωαννίνων -πανέμορφο μέσα σε μια ανοιξιάτικη πανδαισία είναι γεμάτο επισκέπτες. Πολλοί φτάνουν ως την πόρτα του Κέντρου να ενημερωθούν, αλλά απογοητευμένοι διαπιστώνουν πως η πινακίδα με το ωράριο λειτουργίας είναι ..διακοσμητική.

Αν υπήρχε κάποια “ανωτερά βία” καλό θα ήταν να πληροφορούνται κάπως οι επισκέπτες…

Απογοητεύομαι διπλά καθώς δεν μπορώ να δω ούτε τη μακέτα της λίμνης που έχουν φτιάξει ο Τάσος Μπουκουβάλας και η Στεφανία Βελδεμίρη….

Βεβαίως μια βόλτα στο νησί με αποζημιώνει.

Όπως και το φαγητό (πεντανόστιμο με άψογη εξυπηρέτηση) σε μια ταβερνούλα του νησιού.

Ελπίζω την επόμενη φορά που θα πάω στο Νησί, να έχει ανακαλύψει ο αρμόδιος φορέας που ακριβώς βρίσκεται ο …αρμόδιος υπάλληλός του!

Και βεβαίως επειδή δεν θα ήθελα αν βγάλω βιαστικά συμπεράσματα είναι πιθανόν να είναι απόλυτη ευθύνη του φορέα. Έχω το παράδειγμα με το “Χάνι της Γραβιάς”, μια επένδυση εκατομμυρίων που μένει κλειστό διότι ο Δήμος δεν έχει ορίσει κανέναν να το ανοίγει! Επίσης συχνά φορείς και δήμοι …ξεχνούν να πληρώσουν μισθούς, υπερωρίες κλπ και βεβαίως δεν θα μπορούσα να απαιτήσω από κάποιον να εργάζεται και να μην πληρώνεται!

ΥΓ. Το οδοιπορικό στα Ιωάννινα θα συνεχιστεί χωρίς γκρίνιες. Άλλωστε κάθε φορά που πηγαίνω απλώς επιβεβαιώνω ότι είναι η γοητευτικότερη πόλη της Ηπειρωτικής Ελλάδας!

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.