Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου στο «Πάρκο Χριστουγέννων στο Λιτόχωρο»

Δελτία Τύπου ΦΔ

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου συμμετείχε με πρωτότυπες κατασκευές στο «Πάρκο Χριστουγέννων στο Λιτόχωρο» που διοργανώθηκε από την Ομάδα Πολιτισμού και Εθελοντισμού της Δ.Ε. Λιτοχώρου υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου – Ολύμπου και με την υποστήριξη πολλών εθελοντών.

Μικροί και μεγάλοι με τη βοήθεια του προσωπικού του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου και των εθελοντών που συμμετείχαν, έφτιαξαν γιορτινά στολίδια από ανακυκλώσιμα και φυσικά υλικά όπως πλαστικά, γυάλινα μπουκάλια και βάζα, χάρτινα κουτιά και ρολά, κουκουνάρια, φύλλα, βελανίδια και διασκέδασαν ζωγραφίζοντας τις ξεχωριστές τους διακοσμητικές χειροτεχνίες!

Ο Φορέας Διαχείρισης ευχαριστεί θερμά τους μικρούς και μεγάλους συμμετέχοντες, τους εθελοντές, αλλά και τη διοργανώτρια Ομάδα Πολιτισμού και Εθελοντισμού της Δ.Ε. Λιτοχώρου υπό την αιγίδα του Δήμου Δίου – Ολύμπου, για την άψογη συνεργασία.

Πληροφορίες για τον Φορέα Διαχείρισης, στο τηλέφωνο του Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου: 23520 – 83000.

Πληροφορίες για το «Πάρκο Χριστουγέννων στο Λιτόχωρο» στο τηλέφωνο 2352 350110 (Δήμος Δίου Ολύμπου) και στην ιστοσελίδα: http://stolitoxoro.gr

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.