Εθελοντικός καθαρισμός του Παραποτάμιου Δάσους της Κεραμωτής

Δελτία Τύπου ΦΔ

O Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (ΕΠ ΑΜΑΘ), σας καλεί να συμμετέχετε στην εθελοντική δράση καθαρισμού του Παραποτάμιου Δάσους της Κεραμωτής, εναπομείναν κομμάτι του Μεγάλου Δάσους του Νέστου (Κοτζά Ορμάν), ένα δάσος με ιδιαίτερο χαρακτήρα και μοναδικά στοιχεία,

Κυριακή 6 Απριλίου 2014 και ώρα 11.00 π.μ.

Σημείο συνάντησης: Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Νέστου στην Κεραμωτή (πίσω από το γυμνάσιο)

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των δράσεων του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας για την αποτελεσματικότερη προστασία και ανάδειξη του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Ο Φορέας Διαχείρισης υλοποιεί Πρόγραμμα Εθελοντισμού και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη να συμμετέχει ενεργά.

Πριν την δράση του καθαρισμού, στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Νέστου, θα πραγματοποιηθεί σύντομη ενημέρωση – παρουσίαση για το Παραποτάμιο Δάσος στα μέλη του δικτύου εθελοντών του Εθνικού Πάρκου, καθώς και εγγραφές νέων εθελοντών και διανομή του υλικού εθελοντών (μπλουζάκια, καπέλα κλπ).

Σε περίπτωση πρόθεσης συμμετοχής, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα ή να συμπληρώσετε Δήλωση Συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες στο Κέντρο Πληροφόρησης Δέλτα Νέστου: τηλ. 25910.51831 (9 π.μ – 4 μ.μ), email: infonestos@nestosvistonis.gr, και στις δ/νσεις: www.epamath.gr & https://www.facebook.com/fdnestos .

H δράση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Δήμου Νέστου και του Δασαρχείου Καβάλας.

Η προγραμματισμένη εκδήλωση ενδέχεται να αναβληθεί εάν η πρόγνωση του καιρού δεν επιτρέπει την υλοποίηση της προγραμματισμένης δράσης. Σε αυτή την περίπτωση θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωση των συμμετεχόντων.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.