Πρόσληψη Νέου Προσωπικού και Προμήθεια Νέων Οχημάτων στο ΕΠΑΜΑΘ

Δελτία Τύπου ΦΔ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας(Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονία και Θράκης), στα πλαίσια του προγράμματος «Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς(ΕΣΠΑ) 2007-2013, η πρόσληψη του νέου προσωπικού και η προμήθεια δύο νέων οχημάτων.

Με την αρ.πρωτ.7076/28-06-2013 προκήρυξη ΣΟΧ1/2013 προσλήφθηκαν, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά τέσσερα (4) άτομα για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης».

Πιο συγκεκριμένα πρόκειται για τρία άτομα Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης και ένα άτομο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα οποία είναι τα εξής:

  1. Κασσιανή Μηνασίδου ΠΕ Περιβαλλοντολόγος –Msc Περιβαλλοντική και Οικολογική Μηχανική.
  2. Ναπολέοντας Πιάκης ΠΕ Βιολόγος – Msc Περιβαλλοντική Βιολογία
  3. Ευτέρπη Πατετσίνη ΠΕ Βιολόγος – Msc Οικολογική Ποιότητα και Διαχείριση Υδάτων σε Επίπεδο Λεκάνης Απορροής.
  4. Ευανθία Χαρτζουλάκη ΔΕ Επόπτης – Ξεναγός

Το νέο προσωπικό ανέλαβε τα νέα του καθήκοντα, με την υπογραφή της σύμβασης την 1η Οκτωβρίου 2013, και μαζί με το ήδη υπάρχον θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για την προστασία, διατήρηση και ανάδειξη του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης σε συνάντηση που είχε με το νέο προσωπικό, τους ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία, να εργαστούν με ζήλο για να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο του Φορέα και να έχουν μια αρμονική συνεργασία με το υπόλοιπο προσωπικό.

Επιπλέον, ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας προμηθεύτηκε δύο νέα οχήματα για το πρόγραμμα της εποπτείας και ανάδειξης του Εθνικού Πάρκου Α.ΜΑ.Θ. Η συγκεκριμένη δράση συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και από Εθνικούς πόρους στο πλαίσιο του Ε.Π. «Περιβάλλον και αειφόρος ανάπτυξη»

Έτσι, ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας με το νέο προσωπικό και τα νέα οχήματα θα μπορεί να ανταπεξέλθει καλύτερα στο σημαντικό έργο που προσφέρει στην εποπτεία, φύλαξη, ανάδειξη και όχι μόνο του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

ΠΗΓΗ

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.