Πρόσκληση για την εκδήλωση απονομής βραβείων του σχολικού διαγωνισμού ζωγραφικής 2017

Δελτία Τύπου ΦΔ

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, το Σάββατο 10 Ιουνίου 2017 και ώρα 7:00 μ.μ., στη Δημοτική Πινακοθήκη που βρίσκεται στην Παλιά Πόλη της Ξάνθης, θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση απονομής βραβείων για τον διαγωνισμό ζωγραφικής που διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης σε συνεργασία με την Περιφερειακή Δ/νση Π. & Δ. Εκπαίδευσης Α.Μ.Θ.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού ήταν «Ο μικρόκοσμος του ΕΠΑΜΑΘ: Τα έντομα» και απευθυνόταν σε μαθητές Ε΄ και Στ΄ τάξης, των σχολικών μονάδων, των Περιφερειακών Ενοτήτων Ξάνθης – Ροδόπης – Καβάλας.

Για τις τρεις πρώτες ζωγραφιές που ξεχώρισαν, θα απονεμηθούν βραβεία – δώρα, καθώς, για όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στον διαγωνισμό ζωγραφικής θα διανεμηθούν αναμνηστικά δωράκια και έπαινοι.

Τα έργα των μαθητών θα εκτεθούν στον εκθεσιακό χώρο της Δημοτικής Πινακοθήκης Ξάνθης για το κοινό, από την Τετάρτη 7/6/2017 μέχρι και το Σάββατο 10/06/2017 (που θα πραγματοποιηθεί και η εκδήλωση απονομής βραβείων). Το ωράριο λειτουργίας της έκθεσης, θα είναι: για τις πρωινές ώρες Τετάρτης – Παρασκευής 9:00 – 14:00 και για τα απογεύματα Πέμπτης και Παρασκευής 18:00 – 20:00, καθώς και το απόγευμα της εκδήλωσης, ημέρα Σάββατο 18:00 – 20:00.

Σας περιμένουμε όλους από κοντά για να γιορτάσουμε τη δημιουργικότητα των παιδιών, την αποτύπωση της σκέψης τους με καλλιτεχνικό τρόπο και παράλληλα να τα επιβραβεύσουμε για τη συμμετοχή τους σε εκδηλώσεις περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος.

1f12b3f3-7fdc-4500-8a14-c12f6b6e2eae

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.