Το ΕΠΑΜΑΘ στην εμπορική έκθεση KAVALAEXPO 2016

Δελτία Τύπου ΦΔ

Για πρώτη χρονιά o Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου – Βιστωνίδας – Ισμαρίδας πρόκειται να συμμετέχει στην εμπορική έκθεση KAVALAΕΧΡΟ 2016 με σκοπό την ανάδειξη της προστατευόμενης περιοχής του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης  και την ευαισθητοποίηση του κοινού στην αναγκαιότητα προστασίας των υγροτόπων. Στόχος της δράσης είναι η πληροφόρηση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επισκεπτών και κατοίκων της περιοχής καθώς και η ανάδειξη του ξεχωριστού και πλούσιου οικοσυστήματος του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης που βρίσκεται δίπλα μας, ως εναλλακτικό προορισμό τουρισμού.

Η ενημέρωση των επισκεπτών και κατοίκων θα γίνει μέσω της διανομής ποικίλου υλικού ενημέρωσης σχετικά με τις διαδρομές που μπορεί να ακολουθήσει ο επισκέπτης και τη σπανιότητα των ειδών της προστατευόμενης περιοχής. Παράλληλα, θα γίνεται προβολή ενός 20΄ βίντεο με μοναδικά πλάνα από το Εθνικό Πάρκο και τα σπάνια είδη ζώων.

Η προβολή και ανάδειξη του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ενός αναπόσπαστου τμήματος της περιβαλλοντικής κληρονομίας της περιοχής και της τοπικής κουλτούρας είναι καίριας σημασίας.

Ο Φορέας Διαχείρισης θα φιλοξενείται στο περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜΘ, στο Εκθεσιακό – Συνεδριακό Κέντρο « Απόστολος Μαρδύρης», στη Νέα Καρβάλη Καβάλας από τις 7 έως και τις 12 Οκτωβρίου.

unnamed

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.