Δακτυλιώσεις νεοσσών Λευκού Πελαργού (Ciconia ciconia) στο ΕΠΑΜΑΘ- 2016

Δελτία Τύπου ΦΔ

Για 5η συνεχή χρονιά ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα δακτυλιώσεων νεοσσών Λευκού Πελαργού (Ciconia ciconia) από τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας.Το πρόγραμμα υλοποιείται από το 2012, στο πλαίσιο της Παρακολούθησης του Λευκού Πελαργού στο Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης (ΕΠΑΜΑΘ) και χρηματοδοτείται για τη φετινή περίοδο, από το Πράσινο Ταμείο.

Εντός τριών ημερών (08, 13 και 15/06) καλύφθηκαν συνολικά 7 οικισμοί στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Πάρκου, με δακτυλιώσεις και ελέγχους σε 43 φωλιές Πελαργών και συνολικό αριθμό δακτυλιωμένων νεοσσών τα 136 μικρά πελαργάκια.

rsz_f8591a34-7e8f-4667-ab6b-e562420c9714

Tagged

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.