“Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2010”

Δελτία Τύπου ΦΔ Εκδηλώσεις

Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα και Υγροτόπου Μουστού

Στα πλαίσια της εκστρατείας “Καθαρίστε τη Μεσόγειο 2010” – Δράσεις εθελοντικών καθαρισμών των ακτών – που διοργανώνεται σε συνεργασία με το Δίκτυο Μεσόγειος SOS και τον εθελοντικό οργανισμό για τα παιδιά “Το χαμόγελο του παιδιού”, ο Δήμος Βόρειας Κυνουρίας προγραμματίζει, για 3η συνεχόμενη χρονιά, την Παρασκευή 28 Μαΐου 2010, καθαρισμό της Ακτής ΚΑΛΛΙΣΤΩ στο Παράλιο Άστρος. Σημείο συνάντησης: Δημοτικό Σχολείο Παραλίου Άστρους, Ώρα συνάντησης : 10:00 π.μ.

Στην προσπάθεια αυτή θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, ο Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρωνα – Υγροτόπου Μουστού, ο Λιμενικός Σταθμός Παρ. Άστρους και εθελοντές κάτοικοι του Δήμου.

Επισημάνεται ότι θα παρασχεθεί στους συμμετέχοντες ο απαραίτητος εξοπλισμός για τον καθαρισμό της ακτής (γάντια, σακούλες σκουπιδιών, κλπ).

Το Πρόγραμμα εκτός από περιβαλλοντικό θα έχει και εκπαιδευτικό/δημιουργικό χαρακτήρα καθώς τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε διάφορες εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Σας περιμένουμε όλους εκεί !

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής, παρακαλούμε να επικοινωνείτε με τα τηλέφωνα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας: 2755360102.

Ιστοχώροι: Δήμος Βόρειας Κυνουρίας, Φορέας Διαχείρισης Όρους Πάρνωνα & Υγροτόπου Μουστού

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.