ΠΑΤΡΑ : Συνεργασία για Κοτύχι – Στροφυλιά

Φορείς διαχείρισης

Συναντήσεις εργασίας, διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιχείρηση Ανάπτυξης Αχαϊας, σε συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπου Κοτυχίου – Στροφυλιάς, για την «Προσαρμογή στην Κλιματική Αλλαγή, μέσω Περιφερειακών Στρατηγικών».

Οι συναντήσεις, θα φιλοξενηθούν στα γραφεία του Κέντρου Ενημέρωσης Στροφυλιάς – Κοτυχίου, στο Λάππα Αχαϊας, από 3 μέχρι 6 Μαϊου. Θα πραγματεύονται θέματα αποτελεσματικής συμμετοχής των κοινωνικών εταίρων στη διαμόρφωση και εφαρμογή σχεδίων προστασίας του οικοσυστήματος, καθώς και πρακτικών ευαισθητοποίησης των τοπικών κοινωνιών για το περιβάλλον και την προσφορά του.

Οι συμμετέχοντες στις ομάδες εργασίας, είναι εκπρόσωποι τοπικών και περιφερειακών φορέων που λόγω αρμοδιοτήτων και ενεργειών, εμπλέκονται στην προστασία της προστατευόμενης περιοχής Κοτυχίου – Στροφυλιάς.

Στόχος του έργου, είναι η ανταλλαγή ιδεών και καλών πρακτικών από ειδικούς επιστήμονες από διαφορετικές χώρες και η ανάπτυξη και επίδειξη λύσεων που να μπορούν να εφαρμοστούν άμεσα.

Ώρα έναρξης των εργασιών θα είναι 9.00 το πρωί (εκτός της Τετάρτης 4 Μαϊου, που θα ξεκινήσουν στις 10.30 το πρωί.

ΠΗΓΗ

Tagged

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.