«Πάρε μέρος – Πρόσφερε – Γνώρισε – Απόλαυσε» στη Λίμνη Κερκίνη

Δελτία Τύπου ΦΔ

Ο Φ.Δ. Λίμνης Κερκίνης διοργανώνει πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας στο Εθνικό Πάρκο Λίμνης Κερκίνης για το χρονικό διάστημα από 27 Ιουλίου έως 8 Αυγούστου 2015.

Ο στόχος της δράσης είναι η ενδυνάμωση του εθελοντισμού στους νέους προτρέποντας τη συμμετοχή τους σε ενέργειες που συμβάλλουν στην προστασία της περιοχής του Εθνικού Πάρκου Λίμνης Κερκίνης.

Ο Φορέας Διαχείρισης ενέταξε στη συνολική δράση εθελοντισμού διάφορες δραστηριότητες πεδίου (συντήρηση κατασκευών και δημιουργία νέων) καθώς και δράσεις επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας προς όφελος των εθελοντών.

Συγκεκριμένα, το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εθελοντική εργασία στο Εθνικό Πάρκο μέχρι το μεσημέρι με δράσεις που θα κοινοποιηθούν στους εθελοντές. Για τα απογεύματα προβλέπεται περιηγητική δραστηριότητα με στόχο την  γνωριμία με τα αξιοθέατα του Νομού Σερρών.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 120,00€ και το ποσό αφορά αποκλειστικά στα έξοδα σίτισης της εθελοντικής ομάδας.

Επιπλέον πληροφορίες στο τηλέφωνο 2327028004 ή 6985654327 (Ηλιάδης Α.). Αποστολή αιτήσεων συμμετοχής  μέχρι τις 10 Ιουλίου 2015 στο info@kerkini.gr

Οι περιηγητικές δραστηριότητες είναι προσφορά των οικοτουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής του Εθνικού Πάρκου, Οικοπεριηγητής (www.oikoperiigitis.gr): κανό, ποδήλατα, τοξοβολία, πεζοπορία, εναέριο πέρασμα, rapel) και  Ιχνηλάτης (http://www.ixnilatis.gr): ιππασία. Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στον ξενώνα «Οικοπεριηγητής» στην Κερκίνη μετά από ευγενική χορηγία της επιχείρησης.

Επισυναπτόμενη θα βρείτε τη φόρμα συμμετοχής στο πρόγραμμα.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.