4η Συνεδρίαση του ΔΣ του ΦΔ Λίμνης Κερκίνης

Δελτία Τύπου ΦΔ

Κερκίνη, 27-10-2010

Την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010 και ώρα 12:00 πραγματοποιήθηκε η τέταρτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης στην έδρα του Φορέα υπό την προεδρία του κ.Αρτέμιου Χατζηαθανασίου.

Τα κύρια θέματα που απασχόλησαν το Διοικητικό Συμβούλιο ήταν τα ακόλουθα :

α.    Ενημέρωση για τις δραστηριότητες και πρωτοβουλίες του Φορέα που έλαβαν χώρα κατά το προηγούμενο διάστημα (όπως στοιχεία της χρηματοδότησης από το ΠΕΠ, η συμμετοχή στη Διεθνή Έκθεση BirdFair 2010 στην Αγγλία, η υλοποίηση του προγράμματος εθελοντών ‘Καλοκαίρι 2010 – WWF’)

β.    Έγκριση – αποδοχή του προγραμματισμού των μελλοντικών δράσεων και δραστηριοτήτων του Φορέα [όπως η τροποποίηση Τεχνικού Δελτίου της πράξης του έργου στο ΠΕΠ, η υλοποίηση του προγράμματος παρακολούθησης (monitoring), η εκτέλεση των προβλεπόμενων προμηθειών εξοπλισμού, οι δράσεις ευαισθητοποίησης – ενημέρωσης].

γ.    Αποδοχή της παραχώρησης χρήσης ενός χώρου, του κοινοτικού γραφείου Κερκίνης από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κερκίνης για τις ανάγκες του Φορέα.

δ.    Έγκριση τρεχόντων δαπανών του Φορέα.

Στο τέλος της συνεδρίασης προβλήθηκε ολιγόλεπτη βιντεοταινία της παρουσίας – συμμετοχής του Φορέα στη Διεθνή Έκθεση BirdFair 2010 στην Αγγλία.

Tagged

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.