Πάρε μέρος – Πρόσφερε – Γνώρισε – Απόλαυσε

Δελτία Τύπου ΦΔ

Ο Φ.Δ. Λίμνης Κερκίνης διοργανώνει για 3η συνεχή χρονιά πρόγραμμα εθελοντικής εργασίας στο Εθνικό Πάρκο Λίμνης Κερκίνης για το χρονικό διάστημα 27 Ιουλίου με 9 Αυγούστου 2014.

Ο στόχος της δράσης είναι η ενδυνάμωση του εθελοντισμού στους νέους προτρέποντας τη συμμετοχή τους σε ενέργειες που συμβάλλουν στην προστασία της περιοχής του Εθνικού Πάρκου Λίμνης Κερκίνης.

Ο Φορέας Διαχείρισης ενέταξε στη συνολική δράση εθελοντισμού διάφορες δραστηριότητες πεδίου (συντήρηση κατασκευών και δημιουργία νέων) καθώς και δράσεις επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας προς όφελος των εθελοντών.

Συγκεκριμένα, το καθημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει εθελοντική εργασία στο Εθνικό Πάρκο μέχρι το μεσημέρι σε δράσεις που θα κοινοποιηθούν στους εθελοντές. Προγραμματίζεται για τα απογεύματα περιηγητική δραστηριότητα με στόχο την γνωριμία με τα αξιοθέατα του Νομού Σερρών.

Οι περιηγητικές δραστηριότητες είναι προσφορά των οικοτουριστικών επιχειρήσεων της περιοχής του Εθνικού Πάρκου, Οικοπεριηγητής (www.oikoperiigitis.gr): κανό, ποδήλατα, τοξοβολία, πεζοπορία, εναέριο πέρασμα, rapel) και Ιχνηλάτης (http://www.ixnilatis.gr): ιππασία.

Η διαμονή θα πραγματοποιηθεί στον ξενώνα Οικοπεριηγητής στην Κερκίνη μετά από ευγενική χορηγία της επιχείρησης.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 120,00€ και αφορά στα έξοδα σίτισης της εθελοντικής ομάδας.

Επιπλέον πληροφορίες στο τηλέφωνο 2327028004 και αποστολή αιτήσεων συμμετοχής  μέχρι τις 30 Ιουνίου 2014 στο a.iliadis@kerkini.gr.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.