Ορεινή περιπέτεια για νέους και νέες στο Φυσικό Πάρκο Belasitsa στη Βουλγαρία

Δελτία Τύπου ΦΔ

Είστε έτοιμοι για περιπέτεια στο βουνό σε ένα από τα πιο όμορφα αλλά όχι και τόσο γνωστά βουνά στη Βουλγαρία, το όρος Belasitsa (Κερκίνη);

Αν ναι, πάρτε μέρος στη Διεθνή Κατασκήνωση για Νέους (The International Youth Camp) που θα πραγματοποιηθεί στο Φυσικό Πάρκο Belasitsa- ένα καταφύγιο βιοποικιλότητας ιδανικό για αυτούς που αγαπάν τη φύση. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και τις 10 Σεπτεμβρίου 2013.

Η κατασκήνωση θα διαρκέσει 6 ημέρες από τις 24-29 Σεπτεμβρίου 2013. Η γλώσσα εργασίας θα είναι τα Αγγλικά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα http://www.bbf.biodiversity.bg/indexdetail_art.php?id=801&lang=EN.

Πάρτε μέρος στην κατασκήνωση και θα μάθετε για το βουνό, τον πολιτισμό και την ιστορία της περιοχής. Θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε μερικά από τα πιο γνωστά τουριστικά αξιοθέατα της περιοχής και θα γνωρίσετε τη δουλειά που έχει γίνει στο Φυσικό Πάρκο από την Διεύθυνση Διαχείρισης του Φυσικού Πάρκου Belasitsa. Επίσης, θα έχετε την ευκαιρία να συμμετέχετε και να παρακολουθήσετε το 2ο Φεστιβάλ Κάστανου που πραγματοποιείτε στο χωριό Kolarovo.

Η Διεθνή Κατασκήνωση Νέων διοργανώνεται στα πλαίσια του έργου «Belasitsa Beyond Borders» – Διασυνοριακή συνεργασία κατά μήκος της Βαλκανικής Πράσινης Ζώνης το οποίο υλοποιείται από την Bulgarian Biodiversiy Foundation – Branch Belasitsa, τη EuroNatur, τη Belasitsa Nature Park Directorate (Bulgaria), το Φορέας Διαχείρισης Λίμνης Κερκίνης και την EA Planetum – Strumica (FYR Macedonia).

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στον:

Vladimir Milushev

Bulgarian Biodiversity Foundation

tel. +359 898700961

e-mail: vladimir.milushev@biodiversity.bg

 

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.