Συμμέτοχη του Φορέα Διαχείρισης Π.Ο.Κα.Μα.Κε.Βε στο 2o Πανελλήνιο Συνέδριο Marketing and Branding Τόπου

Δελτία Τύπου ΦΔ

Ο Φορέας Διαχείρισης Περιοχής Οικοανάπτυξης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου – Βελεστίνου, συμμετείχε στο 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Marketing & Branding Τόπου που διοργάνωσαν το Τμήμα Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και ο Δήμος Λαρισαίων  στη Λάρισα από τις 31 Μαρτίου έως τις 2 Απριλίου 2017. Η συμμετοχή του Φορέα Διαχείρισης στο συνέδριο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του χρηματοδοτικού προγράμματος του Πράσινου Ταμείου και συμπεριλάμβανε την παρουσίαση δύο εισηγήσεων με θέμα:

  1. Ανάπτυξη Σήματος Ποιότητας Προϊόντων και Υπηρεσιών στην Περιοχή Οικοανάπτυξης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου – Βελεστίνου – Γ. ΔΕΛΗΒΑΣΗ, Ι. ΚΑΓΚΑΛΟΥ, Ι. ΒΕΡΓΟΣ – αναρτημένη εισήγηση (Poster).
  2. Εργαλεία και Αποτελέσματα Υλοποίησης του Προγράμματος Ενημέρωσης – Ευαισθητοποίησης για την Ανάδειξη και Προβολή της Περιοχής Οικοανάπτυξης Κάρλας – Μαυροβουνίου – Κεφαλόβρυσου – Βελεστίνου – Μ. ΧΑΜΟΓΛΟΥ, Ι. ΚΑΓΚΑΛΟΥ, Ι. ΒΕΡΓΟΣ – προφορική εισήγηση στη Συνεδρία Εφαρμογές και Αξιολόγηση Marketing και Branding Τόπου.
Tagged

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.