Διημερίδα ανακύκλωσης, ΦΔ Καρπάθου-Σαρίας

Δελτία Τύπου ΦΔ

Ο Φορέας Διαχείρισης Καρπάθου – Σαρίας ολοκλήρωσε τη Διημερίδα με θέμα «ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΠΑΘΟ – προοπτικές και ευκαιρίες» με γνώμονα την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των τοπικών επιχειρήσεων και σωματείων αλλά και των πολιτών και μαθητών της Καρπάθου.

Μέσω του χρηματοδοτικού προγράμματος «Στήριξη Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών 2012» του Πράσινου Ταμείου, ο Φορέας Διαχείρισης προσκάλεσε και φιλοξένησε τα εγκεκριμένα από το ΥΠΕΚΑ Συστήματα Εναλλακτικής Διαχείρισης.

Συγκεκριμένα τη διημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους οι εταιρείες: ΣΥ.ΔΕ.ΣΥΣ. Α.Ε., ΑΦΗΣ Α.Ε., ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ Α.Ε., ΦΩΤΟΚΥΚΛΩΣΗ Α.Ε., RECO-OIL ΑΙΓΑΙΟΥ Ε.Π.Ε., ECO-ELASTIKA και Ε.Ε.Α.Α. Α.Ε. όπου δια μέσου των ομιλιών τους στόχευσαν να βρουν λύσεις  στις σοβαρές επιπτώσεις στο περιβάλλον και τη δημόσια υγεία που προκαλούν η ανεξέλεγκτη απόθεση των αποβλήτων της Καρπάθου.

Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου η προσέλευση επαγγελματιών και πολιτών της Καρπάθου δεν ήταν θεαματική, ενώ την Δευτέρα 1 Οκτωβρίου οι μαθητές Λυκείου και οι συνοδοί καθηγητές τους εντυπωσίασαν τους προσκεκλημένους ομιλητές με την ενεργή συμμετοχή τους.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Φορέας Διαχείρισης Καρπάθου – Σαρίας
85700, Όλυμπος Καρπάθου
Τηλ: 2245051336, 2245051010, 2245051013
Fax: 2245051396
e-mail: foreaska@gmail.com
www.fdkarpathos.gr
Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.