Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2015-Γράφουμε για την Κάρλα

Δελτία Τύπου ΦΔ

Ο Φορέας Διαχείρισης της Προστατευόμενης περιοχής Κάρλας Μαυροβουνίου Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για το νερό που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 22 Μαρτίου καλεί όσους ενδιαφέρονται να δημοσιεύσουν άρθρα με θέμα τον υγρότοπο της Κάρλας. Τα άρθρα θα δημοσιευτούν στον τοπικό τύπο και διαδικτυακό τόπο του Φορέα Διαχείρισης όλο τον μήνα Μάρτιο.

Στόχος της δράσης είναι να δημιουργήσει ένα δίαυλο επικοινωνίας ανάμεσα σε Φορείς, εκπαιδευτικούς, ακαδημαϊκούς, καλλιτέχνες και απλούς πολίτες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον υγρότοπο της Κάρλας. Να δημιουργήσει περιβάλλον γνώσης, ευαισθητοποίησης και να υποστηρίξει τον διάλογο και την επικοινωνία μεταξύ των αναγνωστών.

Στη φετινή Παγκόσμια Ημέρα για το Νερό, ας συντονιστούμε όλοι, αναγνωρίζοντας τη πολιτιστική, περιβαλλοντική και οικονομική σημασία του υγροτόπου της Κάρλας και ας ενισχύσουμε τις προσπάθειές μας για να προστατέψουμε τα εσωτερικά μας ύδατα.

Σας παρακαλώ ενημερώστε μας για την πρόθεση σας να συμμετέχετε στη δράση μας, απευθυνόμενοι στα γραφεία μας, Τηλ.: 24250 41403, Φαξ.: 24250 41121, email: info@fdkarlas.gr.

 

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.