“Τουρισμός σε υγροτόπους -Μια αξέχαστη εμπειρία”

Δελτία Τύπου ΦΔ

ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΥΓΡΟΤΟΠΩΝ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ, ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ (Καρτάλη 2, πρώην ΚΕΠΑΚΥ)

Οι υγρότοποι είναι πολύ δημοφιλείς στους τουρίστες όλων των ηλικιών. Προσφέρουν αναψυχή και εκπαίδευση, με τους υπέροχους βιοτόπους και τα εντυπωσιακά πουλιά που τρέφουν και ξεκουράζουν.

Κάθε χρόνο επισκέπτονται το Δέλτα Έβρου χιλιάδες τουρίστες – μαθητές, φοιτητές, μέλη συλλόγων, οικογένειες, παρατηρητές πουλιών και φύσης.

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου θα γιορτάσουμε για άλλη μια χρονιά τους υγροτόπους, το Δέλτα του Έβρου και τις αξίες των υγροτόπων για τον άνθρωπο και ιδιαίτερα για τον τουρισμό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί από το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δέλτα Έβρου στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος, Καρτάλη 2, ώρες 8.30 – 14.00.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει:

  • Ενημερωτική προβολή για την Παγκόσμια Ημέρα Υγροτόπων
  • Παιχνίδια
  • Κατασκευή
  • Διανομή έντυπου υλικού σχετικού με την επέτειο και το Δέλτα του Έβρου

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Υπεύθυνου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Έβρου.

Ο Φορέας Διαχείρισης σας προσκαλεί στο Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας – Αλληλεγγύης, Παιδείας και Περιβάλλοντος, να συμμετέχετε σ’ αυτή την εκδήλωση, για την οποία μπορείτε να πάρετε περισσότερες πληροφορίες και να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 25510 61000.

ΠΗΓΗ

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.