Εκλογή νέου Δ.Σ. του Πανελλαδικού Συλλόγου εργαζομένων Φορέων Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών

Νέα του συλλόγου

Κερκίνη Σερρών, 29/04/2013

Σας γνωρίζουμε ότι στην 4η Γενική Τακτική Συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στα Ιωάννινα το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, διεξήχθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας. Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ανέδειξε το νέο πενταμελές Δ.Σ., το οποίο έπειτα από τις εσωτερικές διεργασίες της πρώτης συνεδρίασής του, συγκροτείται ως εξής:

  • Πρόεδρος: κ. Μιχάλης Βάκκας, Δασολόγος, Συντονιστής ΕΠΠΕΡΑΑ, Φ.Δ. Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώου και Πίνδου.
  • Αντιπρόεδρος: κα Γεωργία Καραμπέρου, Δασολόγος, Συντονίστρια ΕΠΠΕΡΑΑ, Φ.Δ. Υγροτόπων Κοτυχίου-Στροφυλιάς.
  • Γενικός Γραμματέας: κ. Γεώργιος Μήτσαινας, Βιολόγος, Συντονιστής ΕΠΠΕΡΑΑ, Φ.Δ. Εθνικού Δρυμού Αίνου.
  • Ταμίας: κα Χαρά Βράνια, Οικονομολόγος ΕΠΠΕΡΑΑ, Φ.Δ. Εθνικών Δρυμών Βίκου-Αώου και Πίνδου.
  • Μέλος: κα Εύη Κώνστα, Τοπογράφος Μηχανικός, Συντονίστρια ΕΠΠΕΡΑΑ, Φ.Δ. Στενών και Εκβολών Αχέροντα και Καλαμά.

Πρωταρχικός σκοπός του Συλλόγου μας είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των εργασιακών, οικονομικών, ασφαλιστικών, συνδικαλιστικών και κοινωνικών συμφερόντων των εργαζομένων στους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών καθώς επίσης και η βελτίωση της λειτουργίας και η αποτελεσματικότερη διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών.

Είναι δεδομένο ότι τα ζητήματα που αφορούν, τόσο στους εργαζομένους στους Φ.Δ. όσο και στη λειτουργία και διαχείριση των προστατευόμενων περιοχών είναι πολλά και άρρηκτα συνδεδεμένα μεταξύ τους. Ως νέο Δ.Σ. του Συλλόγου μας, στο πλαίσιο της επιτέλεσης του σημαντικού ρόλου που μας ανατέθηκε από τους εργαζομένους στους Φορείς Διαχείρισης Προστατευόμενων Περιοχών, θεωρούμε αναγκαία προϋπόθεση για την επίλυση των σημαντικών και, δυστυχώς, ολοένα αυξανόμενων προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, τη συνεργασία μαζί σας, καθώς αποτελεί ακλόνητη πεποίθησή μας ότι η αποτελεσματική λειτουργία των Φ.Δ. και η εξασφάλιση καλύτερων εργασιακών συνθηκών για τους εργαζομένους σε αυτούς αποτελεί κοινή μας επιδίωξη.

Κλείνοντας, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το Δ.Σ. του Συλλόγου μας θα βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, όντας πρόθυμο για οποιαδήποτε συνεργασία και βοήθεια.

Για το Δ.Σ.

Βάκκας Μιχάλης

Μήτσαινας Γεώργιος

 

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.