ΠΑΝΗΓΥΡΙΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ: πολιτιστικές εκδηλώσεις Δαδιάς 2012

Δελτία Τύπου ΦΔ

Κυριακή 15 Ιουλίου

11:00 Πεζοπορία προς το Παρατηρητήριο των αρπακτικών πουλιών και προς την Ιερά Μονή Δαδιάς από το Φορέα Διαχείρισης Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης Σουφλίου και τον Αθλητικό & Επιμορφωτικό Σύλλογο «Ακρίτας» Δαδιάς.

Τρίτη 17 Ιουλίου

18:00 Περιβαλλοντικά παιχνίδια από την οικολογική οργάνωση WWF Ελλάς, στον προαύλιο χώρο του Οικοτουριστικού Κέντρου Δαδιάς.

20:00 Προβολή της ταινίας, «Εγώ, ο απαισιότατος», για τους μικρούς μας φίλους, στο Κέντρο Ενημέρωσης Δαδιάς, από το Φορέα Διαχείρισης Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης Σουφλίου

Τετάρτη 18 Ιουλίου

18:00 Αναχώρηση με το λεωφορειάκι, από την κεντρική πλατεία του χωριού Δαδιάς και ξενάγηση στο Παρατηρητήριο των αρπακτικών πουλιών, για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, από το Φορέα Διαχείρισης Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης Σουφλίου. Θα ακολουθήσει μπουφές από το Σύλλογο γυναικών «Δρυάδες».

20:30 Προβολή της ταινίας «Avatar» στο Κέντρο Ενημέρωσης Δαδιάς, από το Φορέα Διαχείρισης Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης Σουφλίου.

Πέμπτη 19 Ιουλίου

20:00 Μέγας πανηγυρικός εσπερινός στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία Δαδιάς.

21:00 Παραδοσιακό γλέντι με την ορχήστρα του Γιώργου Γκοστίδη από το Σύλλογο γυναικών «Δρυάδες», στην κεντρική πλατεία του χωριού Δαδιάς.

Θα συμμετέχει το χορευτικό συγκρότημα γυναικών Δαδιάς και το παιδικό –εφηβικό τμήμα από τον Αθλητικό & Επιμορφωτικό Σύλλογο «Ακρίτας» Δαδιάς.

Παρασκευή 20 Ιουλίου

07:00 Όρθρος και

08:30 Θεία λειτουργία στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία Δαδιάς

19:00 Κουκλοθεατρική παράσταση με τίτλο «Το Αλάτι», από την ομάδα «ΟΠΤΡΟΝ», με κουκλοπαίκτρια τη Γενοβέφα Ξενίδου και εργαστήρι κατασκευής κούκλας.

Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί στο Οικοτουριστικό Κέντρο Δαδιάς από τον Αθλητικό & Επιμορφωτικό Σύλλογο «Ακρίτας» Δαδιάς.

22:00 (Μουσικές περιπλανήσεις στο χθες και στο σήμερα). Μουσική βραδιά από το μουσικό σχήμα του Κ. Κυριακούδη και του Μ. Καβαλάρη, στο Οικοτουριστικό Κέντρο Δαδιάς, από τον Αθλητικό & Επιμορφωτικό Σύλλογο «Ακρίτας» Δαδιάς.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.