Εγκαίνια παρατηρητηρίου

Δελτία Τύπου ΦΔ

Παρουσία των κατοίκων της περιοχής αλλά και των επισκεπτών του Εθνικού Πάρκου, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 22 Ιουνίου, τα εγκαίνια του νέου παρατηρητηρίου μικρών πουλιών του Φορέα Διαχείρισης στη Δαδιά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, τοπικών φορέων, καθώς επίσης και εκπρόσωποι της πυροσβεστικής υπηρεσίας και του στρατού.

Δυναμικό παρόν στα εγκαίνια έδωσε το πλήθος παιδιών, που πραγματοποίησε την έναρξη της εκδήλωσης με ποδηλατοδρομία στον οικισμό της Δαδιάς.

Όλοι οι παριστάμενοι ευχήθηκαν «καλές παρατηρήσεις» και εξέφρασαν την πεποίθηση ότι, η πρωτοβουλία για τη δημιουργία παρατηρητηρίου μικρών πουλιών θα τύχει της αμέριστης στήριξης και φροντίδας των επισκεπτών και της τοπικής κοινωνίας της περιοχής.

Ο Πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης, ευχαρίστησε τους εθελοντές και όλους όσους συνέβαλαν στην κατασκευή του παρατηρητηρίου και κάλεσε όλους τους κατοίκους της περιοχής να το επισκεφτούν μαζί με τα παιδιά τους και να ξεναγηθούν από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης.

Η εκδήλωση έκλεισε με τοξοβολία, ξενάγηση στο παρατηρητήριο αρπακτικών πουλιών και άλλες δραστηριότητες.

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.