Επιτυχία στην Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών

Δελτία Τύπου ΦΔ

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε και φέτος η Πανευρωπαϊκή Γιορτή Πουλιών που πραγματοποιήθηκε από το Φορέα Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου, σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, στο Δάσος της Δαδιάς. Σύμμαχος σ’ αυτή τη διοργάνωση ήταν, όπως κάθε χρόνο, το WWF Ελλάς, συμβάλλοντας στην ενημέρωση του κοινού και συμμετέχοντας σε όλες τις δραστηριότητες. Εκατοντάδες επισκέπτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας, ανάμεσά τους και εκπρόσωποι της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και της στρατιωτικής ηγεσίας, έδωσαν το παρόν και συμμετείχαν ενεργά στις δραστηριότητες και στα περιβαλλοντικά παιχνίδια που οργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου.

Οι μικροί μας φίλοι διασκέδασαν παίζοντας τα περιβαλλοντικά παιχνίδια και κέρδισαν πλούσια δώρα, τα οποία προσέφερε η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία. Από τα επιλεγμένα σημεία θέας, μικροί και μεγάλοι, παρατήρησαν σπάνια είδη αρπακτικών πουλιών, αλλά και μικρόπουλων και ενημερώθηκαν για τις δράσεις του Φορέα Διαχείρισης καθώς και για την αξία και σπανιότητα του μοναδικού αυτού βιοτόπου.

Ο Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου και η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία ανανεώνουν το ραντεβού τους για την επόμενη Πανευρωπαϊκή Γιορτή των Πουλιών, δίνοντας την υπόσχεση ότι του χρόνου θα έχει ακόμη περισσότερες εκπλήξεις!

 

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.