Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς–Λευκίμης–Σουφλίου

Δελτία Τύπου ΦΔ Εκδηλώσεις
ΦΟΡΕΑΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΔΑΔΙΑΣ – ΛΕΥΚΙΜΗΣ – ΣΟΥΦΛΙΟΥ
Δαδιά Τ.Κ. 68400, Τ.Θ. 1413
Τηλ.: 2554032202 Fax: 2554032248
Email: fddadias@yahoo.gr
Πληροφορίες: Αλεξίου Δέσποινα

Δαδιά, 2 Απριλίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Φορέας Διαχείρισης Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου, στο πλαίσιο της συνεργασίας με την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, συμμετείχε ενεργά και εποικοδομητικά στην «NEXUS» – 1η Διεθνή Έκθεση Εναλλακτικών μορφών Τουρισμού, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από τις 29 Μαρτίου μέχρι και την 1η Απριλίου 2012, στο εκθεσιακό κέντρο MEC, στην Παιανία.

Η εκπρόσωπος του Φορέα Διαχείρισης, είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει επαφές με τουριστικά γραφεία, με εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης, εκπροσώπους έντυπων και ηλεκτρονικών ΜΜΕ και εκπροσώπους άλλων περιοχών που δραστηριοποιούνται στον εναλλακτικό τουρισμό, με σκοπό τη μελλοντική συνεργασία για την επίσκεψή τους στην ευρύτερη περιοχή του Εθνικού Πάρκου.

Επιπλέον, υπήρξε ενημέρωση προς τους επισκέπτες της Έκθεσης για την μοναδική άγρια πανίδα και χλωρίδα του Δάσους της Δαδιάς καθώς και προβολή του Εθνικού Πάρκου για την ανάδειξη της περιοχής και των δραστηριοτήτων του Φορέα Διαχείρισης.

Η Έκθεση σημείωσε επιτυχία, καθώς οι επισκέπτες που πέρασαν από το τουριστικό περίπτερο της Περιφέρειας δήλωσαν μεγάλο ενδιαφέρον και ενθουσιασμό για το Εθνικό Πάρκο και έφυγαν με την υπόσχεση να επισκεφθούν σύντομα τον τόπο μας.

Ο Πρόεδρος
Δεμερίδης Γιώργος
Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.