Γιορτή Πουλιών 2011, ΦΔ Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς-Λευκίμης-Σουφλίου

Δελτία Τύπου ΦΔ Εκδηλώσεις

Σας καλούμε να μας επισκεφθείτε και να συμμετέχετε στη Γιορτή Πουλιών το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στο Δάσος της Δαδιάς (10.00π.μ. – 14.00μ.μ.) Η συμμετοχή θα είναι ελεύθερη και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν μεγαλοπρεπή αρπακτικά και πολλά είδη μικρόπουλων με κιάλια και τηλεσκόπια σε κατάλληλες θέσεις.

Για τους μικρούς λάτρεις της φύσης η εκδήλωση εκτός από παρατήρηση πουλιών θα περιλαμβάνει διαγωνισμό ζωγραφιάς για τα πουλιά του Έβρου με βράβευση των καλυτέρων. Κατά την επίσκεψή τους στην περιοχή μπορούν να φέρουν μαζί τους μια αφίσα που θα δημιουργήσουν ελεύθερα με όποιο μέσο επιθυμούν (ζωγραφιά, κολάζ, φωτογραφία, κ.λ.π.) Στο τέλος της ημέρας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση και η βράβευση της καλύτερης αφίσας.

Οι μεγαλύτεροι μπορούν να απολαύσουν το δάσος παρατηρώντας τα σπάνια πουλιά στους χώρους που ζουν και να ξεκουραστούν αναπνέοντας τον καθαρό αέρα του δάσους.

Η οργάνωση της μετακίνησής σας έως το χωριό θα είναι με δική σας ευθύνη, ενώ από το Κέντρο Ενημέρωσης Δαδιάς, που θα είναι και το σημείο εκκίνησης για το δάσος, οι επισκέπτες θα μεταφέρονται με δικά μας λεωφορεία. Πάρτε την οικογένεια και τους φίλους σας και ελάτε να απολαύσουμε το θαυμαστό κόσμο των πουλιών και να νιώσουμε την μαγεία του δάσους

Φορέας Διαχείρισης Εθνικού Πάρκου Δάσους Δαδιάς – Λευκίμης – Σουφλίου
Κέντρο Ενημέρωσης: Τηλ. Επικοινωνίας 25540 32209
Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.