5η Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών 2015!

Δελτία Τύπου ΦΔ

Για άλλη μια φορά ετοιμαζόμαστε και φέτος για τους εθελοντικούς καθαρισμούς της άνοιξης! Τρεις Κυριακές σε τρείς πανέμορφες περιοχές του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα.

Τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους και δεκάδες τοπικές οργανώσεις, εθελοντικές ομάδες και συλλόγους δεκατέσσερις εθελοντικοί καθαρισμοί, στους οποίους συμμετείχαν περισσότεροι από 2.500 εθελοντές!

Ελάτε μαζί μας και φέτος για να… καθαρίσουμε στις:

  • 22 Μαρτίου: τις εκβολές Λουδία (σε συνεργασία με το Δήμο Αλεξάνδρειας και την Τοπική Κοινότητα Κλειδίου)
  • 29 Μαρτίου: το παράκτιο τμήμα Δέλτα Αξιού (σε συνεργασία με το Δήμο Δέλτα)
  • 26 Απριλίου: το παραποτάμιο δάσος Αξιού, Κουφάλια (σε συνεργασία με το Δήμο Χαλκηδόνος και τον Φυσιολατρικό Όμιλο Κουφαλίων)

Ήδη, πολλοί τοπικοί σύλλογοι και εθελοντικοί ομάδες έχουν δηλώσει συμμετοχή. Αν ανήκετε και εσείς σε κάποια ομάδα/σχολείο/εθελοντική οργάνωση δηλώστε συμμετοχή στο τηλ. 2310 794811.

Το ραντεβού είναι κάθε φορά στις 10 το πρωί στα σημεία των καθαρισμών, ενώ θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά των εθελοντών από τη Θεσσαλονίκη με την ευγενική χορηγία του ΟΑΣΘ. Επίσης, οι εθελοντές της Αλεξάνδρειας και της Χαλάστρας μπορούν να μεταβούν στα σημεία του καθαρισμού με λεωφορεία των Δήμων τους. Για περισσότερες πληροφορίες: www.axiosdelta.gr.

ekstratiaKatharismon

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.