Καθαρίζουμε… στον Αξιό

Δελτία Τύπου ΦΔ

Την Κυριακή που πέρασε καθαρίσαμε το παράκτιο τμήμα του Δέλτα Αξιού. Με σημείο εκκίνησης το πέτρινο φυλάκιο απαλλάξαμε από τα σκουπίδια την περιοχή σε μία ακτίνα αρκετών εκατοντάδων μέτρων! Φωτογραφικά στιγμιότυπα μπορείτε να δείτε εδώ.

Την Κυριακή που έρχεται, 30 Μαρτίου, θα καθαρίσουμε το παράκτιο τμήμα των εκβολών του Γαλλικού ποταμού, την περιοχή που πριν μερικά χρόνια είχε γίνει γνωστή σε όλη τη Θεσσαλονίκη για τις «εξωτικές» ταβέρνες της, τα Ίμια, το Φράγμα και το Μπαγκλαντές.

Σήμερα τα Ίμια, το Φράγμα και το Μπαγκλαντές δεν υπάρχουν, αλλά η περιοχή είναι το ίδιο όμορφη, αν και υπάρχουν αρκετά σκουπίδια που αφήνουν πίσω τους διερχόμενοι: περαστικοί για λόγους αναψυχής, ψαράδες καβουριών, αγρότες.

Αυτή την περιοχή θα καθαρίσουμε με τη βοήθειά σας!

Ραντεβού στις 10 το πρωί, στο παράκτιο ανάχωμα Καλοχωρίου.

Μαζί μας θα είναι ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλοχωρίου, η εθελοντική ομάδα του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, η Λέσχη Εφέδρων Αξιωματικών και πολλά – πολλά παιδιά από τα σχολεία του Καλοχωρίου.

Για τους εθελοντές της Θεσσαλονίκης, θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά από τον ΟΑΣΘ. Το λεωφορείο θα ξεκινήσει στις 10 το πρωί μπροστά από το Δικαστικό Μέγαρο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας.

image001

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.