2η Εκστρατεία Εθελοντικών Καθαρισμών στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα

Δελτία Τύπου ΦΔ Εκδηλώσεις

Την άνοιξη του 2011 περισσότεροι από 1.000 εθελοντές ήρθαν μαζί μας για να καθαρίσουμε και να ομορφύνουμε το Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα. Όσοι συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να περάσουν μία όμορφη ημέρα στη φύση, αλλά και να δουν… μαγικές εικόνες: σκουπίδια που εξαφανίζονταν εν ριπή οφθαλμού χάρη στο κέφι όσων βρέθηκαν εκεί από τη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, την Κατερίνη, αλλά και τους οικισμούς της προστατευόμενης περιοχής Δέλτα Αξιού – Λουδία – Αλιάκμονα.

Μαζί μας ήταν και δεκάδες ομάδες πολιτών, σύλλογοι, σχολεία, φορείς, οι οποίοι έκαναν τη διαφορά στη συμμετοχή! Για να δείτε τι καταφέραμε πέρσι πατήστε εδώ.

Φέτος επαναλαμβάνουμε το εγχείρημα σε τρία νέα σημεία του Εθνικού Πάρκου. Σας περιμένουμε για να περάσουμε μία μέρα στο Εθνικό Πάρκο Δέλτα Αξιού – Λουδία- Αλιάκμονα:

– στις 1 Απριλίου, στις εκβολές ποταμού Λουδία

– στις 9 Απριλίου, στις Αλυκές Κίτρους

– στις 29 Απριλίου, στο Φράγμα της Έλλης, στον Αξιό

Το ραντεβού είναι στις 10 το πρωί!

Σύντομα θα υπάρχουν στην ιστοσελίδα περισσότερες πληροφορίες, όπως πληροφορίες για την κάθε περιοχή οδηγίες πρόσβασης, χάρτες κλπ.

Περιμένουμε και τη δική σας συμμετοχή! Αν εκπροσωπείτε κάποιο φορέα, σύλλογο ή ομάδα επικοινωνήστε μαζί μας για να δηλώσετε συμμετοχή στο τηλέφωνο 2310 794811 ή την ηλεκτρονική διεύθυνση press@axiosdelta.gr

Στη διοργάνωση συμμετέχουν οι τοπικοί δήμοι: Δήμος Αλεξάνδρειας, Δήμος Χαλκηδόνας, Δήμος Πύδνας – Κολινδρού, καθώς και ο Δημοτικός Φορέας Πολιτισμού, Αθλητισμού, Περιβάλλοντος και Οικογενειακής Υποστήριξης (ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ) Πύδνας – Κολινδρού.

ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ

(και η λίστα συνεχώς θα μεγαλώνει…)

Πολιτιστική Γέφυρα, Εθελοντική Δράση Ν. Πιερίας, Ποδηλάτες Θεσσαλονίκης, ΧΑΝΘ.

ΠΗΓΗ

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.