Εθελοντικός καθαρισμός στον Αξιό

Δελτία Τύπου ΦΔ

Σε εθελοντικό καθαρισμό στο παράκτιο τμήμα του Δέλτα Αξιού καλούν η Περιβαλλοντική Οργάνωση iSea και ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Αξιού-Λουδία-Αλιάκμονα, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016. Στη δράση θα συμμετάσχουν και εθελοντές της Οικολογικής Κίνησης Θεσσαλονίκης και του Οικόπολις, καθώς και πρόσφυγες που υποστηρίζονται από τις δομές αυτές.

Ο καθαρισμός θα πραγματοποιηθεί στις 10 το πρωί, με σημείο συνάντησης το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου, που βρίσκεται στο ανατολικό παράκτιο ανάχωμα του Αξιού, πριν τις μυδοκαλλιέργειες της Χαλάστρας. Πρόκειται για μία περιοχή όπου συγκεντρώνονται επί χρόνια μεγάλες ποσότητες πλαστικών σκουπιδιών που ξεβράζει η θάλασσα.

Εναλλακτικό ραντεβού για όσους θα έρθουν από τη Θεσσαλονίκη δίνεται στις 9:15 το πρωί, στην Καμάρα. Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν και δε διαθέτουν δικό τους μεταφορικό μέσο μπορούν να επικοινωνήσουν με την iSea στο email: info@isea.com.gr  ή στο τηλέφωνο 6976888656.

Για περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες πρόσβασης μπορεί κανείς να επισκεφθεί την ιστοσελίδα του Εθνικού Πάρκου Δέλτα Αξιού www.axiosdelta.gr.

rsz_%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%ac%ce%ba%cf%84%ce%b9%ce%bf_%cf%84%ce%bc%ce%ae%ce%bc%ce%b1_%ce%b4%ce%ad%ce%bb%cf%84%ce%b1_%ce%b1%ce%be%ce%b9%ce%bf%cf%8d

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.