Εθελοντικά σεμινάρια σε Χαλάστρα και Χαλκηδόνα

Δελτία Τύπου ΦΔ

Σε προτάσεις για τη δημιουργία δράσεων σε τοπικό επίπεδο, όπως η θεσμοθέτηση μίας γιορτής του Αξιού ποταμού, ο εξωραϊσμός του Πάρκου της Γέφυρας στον Αξιό, η δημιουργία πεζοπορικής/ποδηλατικής διαδρομής στο παρόχθιο τμήμα του ποταμού, αλλά και σε δεσμεύσεις για τη στήριξη των δράσεων αυτών κατέληξαν οι συμμετέχοντες στα δύο σεμινάρια εθελοντισμού που πραγματοποιήθηκαν σε Χαλάστρα και Χαλκηδόνα στο τέλος Μαρτίου.

Οι εθελοντές δημιούργησαν ακόμη σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να επικοινωνούν καλύτερα. Υπήρξε δέσμευση για συνεργασία με το Φορέα Διαχείρισης και τις δημοτικές αρχές για την υλοποίηση των προτάσεων που διατυπώθηκαν.

Τα δύο αυτά σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν από την οργάνωση Δράση για την Άγρια Ζωή για λογαριασμό του Φορέα Διαχείρισης, στο πλαίσιο μίας προσπάθειας για ανάπτυξη και διάδοση του εθελοντισμού με στόχο την αποτελεσματικότερη προστασία του Εθνικού Πάρκου. Ευχαριστούμε τους Δήμους Χαλκηδόνος και Δέλτα για την παραχώρηση των αιθουσών των πρώην Δημαρχείων για την πραγματοποίηση των σεμιναρίων.

σεμινάριο εθελοντισμού_2015

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.