Ανοιχτό το Κέντρο Έρευνας και Πληροφόρησης Σαλαώρας για το καλοκαίρι του 2011

Δελτία Τύπου ΦΔ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Άρτα, 10 Μαΐου 2011

Το Κέντρο Έρευνας και Πληροφόρησης της Σαλαώρας θα ανοίξει για το κοινό ο Φορέας Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού για δεύτερη συνεχή χρονιά. Το Κέντρο Έρευνας και Πληροφόρησης έχει μείνει σε αχρηστία τα τελευταία χρόνια και έχει εμφανή τα σημάδια της εγκατάλειψης. Το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού συμβάλλει και φέτος στη διατήρηση του κτιρίου με την παρουσία του στο κτίριο, ενώ ταυτόχρονα θα είναι εφικτό για τους πολίτες που το επιθυμούν να ενημερώνονται για τις ενέργειες του Φορέα Διαχείρισης και να επισκέπτονται το κτίριο.

Παρά το γεγονός ότι το κτίριο δεν είναι επαρκώς λειτουργικό, είναι ανεκτίμητης αξίας για το Φορέα Διαχείρισης καθώς είχε λειτουργήσει ως Κέντρο Έρευνας και Πληροφόρησης έως και το 2003. Το κτίριο βρίσκεται στον πυρήνα του Εθνικού Πάρκου Υγροτόπων Αμβρακικού και μπορεί να ανταπεξέλθει στις προσδοκίες και στη σκοπιμότητα των εργασιών του Φορέα Διαχείρισης, δηλαδή της Προστασίας της Άγριας Φύσης.

Το Κέντρο Έρευνας και Πληροφόρησης θα είναι ανοιχτό κάθε Τετάρτη απόγευμα (ώρες 18:00-21:00) και Σάββατο πρωί (ώρες 10:00-14:00), καθώς επίσης και κατόπιν συνεννόησης με το Φορέα Διαχείρισης Υγροτόπων Αμβρακικού.

 

Tagged

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.