1η Τακτική Συνεδρίαση του Φ.Δ. και κοπή πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας.

ΔΤ ΦΔ Δέλτα Νέστου – Βιστωνίδας – Ισμαρίδας

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνεδρίαση για το 2020 του Διοικητικού Συμβουλίου του Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας και Θάσου, στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Πληροφόρησης Λιμνών Βιστωνίδας-Ισμαρίδας στο Πόρτο Λάγος.

 Ο  Πρόεδρος Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης,  Αν. Καθηγητής Δ.Π.Θ. κ. Γεώργιος Γκαϊντατζής, καλωσόρισε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του ΔΣ, κ. Σάββα Μιχαηλίδη Δήμαρχο Νέστου, κ. Παναγιώτη Αμβροσιάδη εκπρόσωπο του Δημάρχου Ξάνθης και κ. Δημήτριο Μπένη εκπρόσωπο του Κοινωνικού Κέντρου «Σταύρος Χαλιορής».

Πραγματοποιήθηκε κοπή της βασιλόπιτας με τις ευχές όλων για ένα καλύτερο μέλλον για τις προστατευόμενες περιοχές. Το φλουρί έτυχε ο κ. Δημήτριος Μπένης και πήρε ως δώρο από τον Φ.Δ. την έκδοση του Μουσείου Γουλανδρή «Ελληνικοί Υγρότοποι».

Ακολούθησε απολογισμός των δράσεων για το Εθνικό Πάρκο Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης και Θάσου, για τα έτος 2019 και τέλος πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση του ΔΣ όπου συμμετείχαν: ο Πρόεδρος κ. Γεώργιος Γκαϊντατζής, ο αντιπρόεδρος κ. Βαφείδης Παναγιώτης (Δασολόγος-Δασοπόνος), ο κ. Κατρατζή Μουσταφά ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης, ο κ. Μπαξεβανίδης Παναγιώτης (Γεωτεχνικός – Γεωπόνος) ως εκπρόσωπος του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, ο κ. Τσολακίδης Βασίλειος (Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αβδήρων) ως εκπρόσωπος των εμπλεκομένων Δήμων, ο κ. Αριστείδης Χρηστίδης  ως εκπρόσωπος των Μη Κυβερνητικών Περιβαλλοντικών Οργανώσεων (Μ.Κ.Ο.) και ο κ. Μάνος Κουτράκης (μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής). Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Φορέα Διαχείρισης, και το προσωπικό του Φορέα, εύχονται καλή και ευτυχισμένη χρονιά