Εθελοντικοί καθαρισμοί από τον Φορέα Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας στο πλαίσιο της εκστρατείας «Καθαρίστε τη Μεσόγειο»

Δελτία Τύπου ΦΔ Εκδηλώσεις ΜΜΕ

Ο Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου και Μονεμβασίας θα συμμετάσχει για 10η συνεχόμενη χρονιά στην πανελλαδική εκστρατεία εθελοντικών καθαρισμών ακτών, βυθού και άλλων φυσικών περιοχών «Καθαρίστε τη Μεσόγειο». Η διάρκεια της φετινής εκστρατείας είναι το διάστημα από 16 Απριλίου έως 30 Ιουνίου 2018 και πραγματοποιείται σε διάφορες περιοχές της χώρας, υπό τον συντονισμό του Δικτύου ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ SOS, με στόχο την ενημέρωση και κινητοποίηση πολιτών για τη διαφύλαξη του θαλάσσιου περιβάλλοντος. Η φετινή εκστρατεία «Καθαρίστε τη Μεσόγειο» επικεντρώνεται στο ζήτημα των πλαστικών.

Στο πλαίσιο της εκστρατείας, ο Φορέας Διαχείρισης θα προβεί σε εθελοντικούς καθαρισμούς με τη συμμετοχή των Δημοτικών Σχολείων Παραλίου Άστρους και Λεωνιδίου, του Γερμανικού Σχολείου Freie Waldorfschule Saar – Pfalz, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της Τοπικής Κοινότητας Πουλίθρων, σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Ημερομηνία
Τοποθεσία
Δήμος
Παρασκευή 11 Μαΐου 2018
Παραλία «Καλλιστώ», Παράλιο Άστρος Αρκαδίας – 09:00 π.μ.
Β. Κυνουρίας
Τρίτη 5 Ιουνίου 2018
Παραλία Πουλίθρων, Πούλιθρα Αρκαδίας – 09:00 π.μ.
Ν. Κυνουρίας
Φορέας Διαχείρισης Πάρνωνα, Μουστού, Μαινάλου & Μονεμβασίας

Πληροφορίες: Αρβανίτης Αδαμάντιος

Άστρος Αρκαδίας, 22001

Τηλ: 27550 22021, Fax: 27550 22806

Email: info@fdparnonas.gr Web: www.fdparnonas.gr

Tagged

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.