Περιβαλλοντικές ενημερώσεις στην προστατευόμενη περιοχή ευθύνης του Φορέα Διαχείρισης Κάρλας- Μαυροβουνίου- Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου-Δέλτα Πηνειού, κατά το μήνα Μάρτιο 2019.

Δελτία Τύπου ΦΔ

Συνεχίστηκαν με επιτυχία οι περιβαλλοντικές ενημερώσεις και κατά το μήνα Μάρτιο του 2019, από το προσωπικό του Φορέα Διαχείρισης, το οποίο υποδέχτηκε δύο τμήματα του 13ου Νηπιαγωγείου Βόλου (1/3/2019), δύο τμήματα της Δ΄ τάξης του 21ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας (14/3/2019), τη Δ΄ και Ε΄ τάξη του 30ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων (20/3/2019), τη Γ΄ και Δ΄ τάξη του Δημοτικού Σχολείου Διμηνίου (28/3/2019) , αλλά και μεμονωμένους επισκέπτες.

Οι περιβαλλοντικές ενημερώσεις περιλαμβάνουν ξενάγηση στο Εκθεσιακό Κέντρο Φυσικής Ιστορίας και Πολιτισμού Λίμνης Κάρλας και Μαυροβουνίου που βρίσκεται στα Κανάλια του Δήμου Ρήγα Φεραίου, παρατήρηση της πλούσιας  ορνιθοπανίδας με πεδιοσκόπια και κιάλια στις όχθες του ταμιευτήρα της πρώην λίμνης Κάρλας και ξενάγηση στο Κέντρο Πληροφόρησης Στεφανοβικείου. 

Επίσης διανέμονται ενημερωτικά φυλλάδια, χάρτες και εκθέσεις απολογισμού του έργου του Φορέα Διαχείρισης για την προστατευόμενη περιοχή Κάρλας- Μαυροβουνίου- Κεφαλόβρυσου Βελεστίνου- Δέλτα Πηνειού.

Tagged